Bahçeşehir Kıbrıs Üniversitesi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ne özgü atölye çalışması gerçekleştirdi

Bahçeşehir Kıbrıs Üniversitesi (BAU Kıbrıs) Psikoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Biran Mertan ve Psikoloji Bölümü öğrencileri 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde 7 Mart 2018 Çarşamba günü Akova Kadınlar Derneği’nde (AKD) atölye çalışması gerçekleştirdi.

Bu yıl Birleşmiş Milletler tarafından ilan edildiği üzere, ‘’Şimdi tam zamanı’’ Kent ve kırsal bölgelerdeki aktivistler kadının yaşamını dönüştürüyor’ temasına uygun olarak, Akova Kadınlar Derneği (AKD) Başkanı Aysel Bodi ve BAU Kıbrıs Psikoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Biran Mertan, 17 farklı ülkeden gelen BAU Kıbrıs öğrencileriyle kadın sorunlarını ve çalışmalarını hem kırsal hem de kentlerde yaşayan kadınlar açısından tartıştılar.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde saat 10:00’da başlayan etkinlik gerçekleştirilen çalışmalarla 15:00’da sona erdi.