BAU Kıbrıs Üniversitesi Psikoloji Bölümü “Eğitimde Bireysel Farklılıklar ve Eğitim Psikolojisi” semineri düzenliyor

Bahçeşehir Kıbrıs Üniversitesi Psikoloji Bölümü, Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı Ortaöğretim Dairesi’ne bağlı okullarda Rehberlik hizmetlerinde çalışan uzmanlara  yönelik “Eğitimde Bireysel Farklılıklar ve Eğitim Psikolojisi” konulu bir seminer düzenliyor. Psikoloji Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. İlhan Raman tarafından sunulacak seminerde, gerek Kıbrıs’ta gerekse İngiltere’de Türkçe konuşan çocuk ve yetişkinlerle yaptığı çalışmalarını örneklendirecektir. Seminer 28 Mart 2018 tarihinde saat 10.30’da başlayacaktır. Bu etkinlik BAU Tower Konferans Salonu’nda gerçekleşecektir.